Chlazené jídlo bez chemie
Chlazené jídlo bez chemie
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem hotových chlazených jídel.
Na trhu působíme od roku 2008 a máme několik vlastních prodejen.
Základem naší nabídky jsou jídla tradiční české kuchyně.
Chlazená jídla jsou vyráběna metodou šokového zchlazení, to znamená, že bezprostředně po jejich uvaření se jídla ze 70 °C prudce ochladí na teptotu 2 °C.
Při přípravě nejsou používány žádné konzervační látky.
Jednotlivé porce jídel jsou baleny v kvalitních plastových miskách, uzavřených čirou folií a opatřených štítkem se základními údaji.
Trvanlivost jídel je minimálně 12 - 14 dní.
Jídla si zachovávají vlastnosti čerstvě uvařeného jídla po celou dobu své trvanlivosti při teplotě skladování 0 – 5 °C.
Výhodou je, že jsou kdykoli po ruce.
Jídlo se ohřívá v mikrovlnné troubě po dobu 3–4 min. nebo klasickým způsobem.
Kdykoliv po ruce v lednici.
Ušetřete čas s vařením.